Brandweer Epe zoekt collega’s! (12-10-2021)

Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. De brandweer bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers. Om op sterkte te blijven zijn continu nieuwe mensen nodig. Brandweerpost Epe kan bijvoorbeeld nieuwe collega’s gebruiken.

Interesse om eens langs te komen? Laat het weten via brandweerpostepe@vnog.nl

Uit de buurt

Wil jij ook een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren? De brandweer Epe zoekt vrouwen en mannen tussen de 18 en 45 jaar die wonen en bij voorkeur ook werken in Epe. Er is vooral behoefte aan mensen die overdag beschikbaar zijn. Dat is ook de reden dat we zoeken naar bijvoorbeeld thuiswerkende mensen of mensen die in gemeente Epe werken en overdag van hun baas mogen uitrukken. Hen wordt met nadruk gevraagd om te reageren. Wij zoeken mensen die willen werken in een team, die altijd bereid zijn een helpende hand te bieden en van een uitdaging houden.

Vrouwen gevraagd

We komen steeds meer vrouwen tegen in de uitrukfunctie bij de brandweer. Vrouwen uit Epe worden dan ook nadrukkelijk gevraagd om te reageren. Ben je alleen overdag beschikbaar of werk je in ploegendienst? Ook dan ben je welkom. Deze functie is ook prima uit te voeren door vrouwen en mannen die bijvoorbeeld in deeltijd werken. Gaan je kinderen overdag naar school en ben je daardoor slechts enkele uren beschikbaar? Ook jou verwelkomen we graag bij de post.

Meer weten of wil je langskomen?

Heb je na het lezen van deze informatie interesse om de collega’s in Epe te versterken of wil je meer weten of deze uitdaging? Kijk dan op www.brandweerepe.nl of mail naar brandweerpostepe@vnog.nl

Pagina opties