Bijeenkomst voor en met Oekraïners | Meet and greet for refugees from Ukraine (21-03-2022)

Door de vreselijke gebeurtenissen rondom de oorlog en de noodzaak dat u uw land heeft moeten ontvluchten bent u onlangs in Epe gekomen | Due to the terrible events in your homeland, you have had to leave everything behind and as a consequence you have arrived in Epe.

Read about the meet and greet for refugees from Ukraine in gemeente Epe

Er zijn veel vragen en onzekerheden rondom de opvang. Hoe nu verder? Er spelen vele vragen en gevoelens. Gevoelens welke u mogelijk wilt delen met landgenoten die ook in de gemeente Epe zijn opgevangen.

Om u daarbij te kunnen ondersteunen willen wij u de gelegenheid geven om met landgenoten in gesprek te gaan en om vragen te stellen aan de betrokken instanties. Daarom nodigen wij u elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur graag uit in de kleine zaal van VanOuds Epe/Episch Centrum om elkaar te ontmoeten.

  • Wanneer: elke dinsdag met ingang van 22 maart
  • Tijdstip: van 10:00 tot 12:00 uur
  • Wat: bijeenkomst voor ontmoeting en informatie voor vluchtelingen
  • Waar: Episch Centrum, Hoofdstraat 46 te Epe

Iedere week willen wij u de mogelijkheid geven om in contact te komen met landgenoten. Tijdens de bijeenkomst zijn er mensen van Gemeente Epe, Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Present, Koppel-Swoe en Episch Centrum aanwezig die informatie kunnen geven over uw verblijf in gemeente Epe. Daarnaast zijn er tolken en vrijwilligers aanwezig die graag willen helpen bij alle vraagstukken waar vluchtelingen tegenaan lopen. Gastgezinnen, familieleden en kennissen zijn van harte welkom uiteraard. Om 10.00 uur start de samenkomst. 

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Er is een vrije inloop.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met de gemeente via e-mail: gemeente@epe.nl onder vermelding van ‘Ontmoeting en informatiebijeenkomst vluchtelingen’ of telefonisch via: 14 0578 (deze zes cijfers zijn voldoende) en vraag naar Willeke van Tongeren.

Meer informatie

Pagina opties