16 oktober - een goed punt voor informatie en een prik zonder afspraak (28-09-2021)

Afbeelding bij een goed punt voor informatie en een prik zonder afspraak

GGD Noord- en Oost-Gelderland is  op zaterdag 16 oktober in dorpscentrum De Wieken in Vaassen voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren, zonder eerst een afspraak te maken.

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Epe in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te informeren en laten vaccineren.

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De pop-up locatie in dorpscentrum De Wieken, Molenstraat 15 in Vaassen, is zaterdag 16 oktober geopend. Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op de website van de GGD Noord- en Oost Gelderland.

Pagina opties