Fietsroute F50 Apeldoorn-Epe

Online bewonersbijeenkomst fietsroute F50 Apeldoorn-Epe

De F50 is de beoogde vlotte & veilige fietsroute tussen Apeldoorn en Epe. Dit traject kent een paar varianten die worden uitgewerkt tot een Voorlopig Ontwerp. Dat gebeurt onder aansturing van de Cleantech Regio. Dit is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, acht gemeenten en provincies Overijssel en Gelderland.

Opname bijeenkomst, rapport en vragen

Een deel van het traject ligt binnen de kern Epe. Voor de variant ‘fietsstraat Europalaan' is een onderzoek uitgevoerd door bureau Royal HaskoningDHV. Het resultaat van het onderzoek is op woensdag 17 maart 2021 besproken met omwonenden van het deeltraject. Voor hen heeft de gemeente Epe die avond een online bijeenkomst georganiseerd. Tijdens die bijeenkomst is het resultaat van het onderzoek gepresenteerd. Daarnaast was er ruimte voor het stellen van vragen. Alle vragen van die avond en nagekomen vragen worden beantwoord en op deze pagina gepubliceerd. Vragen zijn welkom tot en met woensdag 31 maart via dit e-mailadres.

De opname van de bijeenkomst terugkijken.

De getoonde presentatie van Royal HaskoningDHV vindt u als bijlage hieronder. Dat geldt ook voor hun concept Rapport Tracéstudie F50 Epe-Heerde van 19 februari 2021. Zodra dit concept rapport definitief wordt, publiceren we het op deze pagina. Het overzicht met alle gestelde vragen en bijbehorende antwoorden is afgerond. Dit document plus begeleidende brief vindt u hieronder in het rijtje ‘Te downloaden’ documenten. 

Pagina opties