Bekendmakingen

De gemeente meldt met een bekendmaking welke aanvragen zijn gedaan voor bijvoorbeeld een omgevings- of evenementenvergunning. Ook meldt zij wat zij daarover besluit, welke verkeersbesluiten zij wil nemen of welke bestemmingsplannen worden gemaakt of gewijzigd.

  • Gemeente Epe plaatst vanaf 1 juli 2021 alle publicaties in het Gemeenteblad en niet meer op deze website. U kunt dan zelf op overuwbuurt.overheid.nl via de zoekfunctie de bekendmakingen van de laatste 2 maanden bekijken. 
  • Snel en overzichtelijk alle ontwikkelingen in uw buurt volgen of de officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente Epe inzien? Meld u aan voor de e-mailservice op overuwbuurt.overheid.nl. Let op: de app 'Over uw buurt' werkt momenteel niet goed. Hierdoor komen in de app niet alle berichten goed door.
  • In de Gemeentewijzer van de Schaapskooi (of op www.epe.nl/gemeentewijzer) vindt u een verkort overzicht van de bekendmakingen van de gemeente Epe. Bij de bekendmakingen staat een nummer. Dit is het nummer, waarmee de bekendmaking geregistreerd staat op www.overheid.nl. Met dit nummer kunt u in het Gemeenteblad, via de zoekfunctie, alle verdere informatie over de bekendmaking lezen. 
Archief

Pagina opties