Bekendmakingen

De gemeente meldt met een bekendmaking welke aanvragen zijn gedaan voor bijvoorbeeld een omgevings- of evenementenvergunning. Ook meldt zij wat zij daarover besluit, welke verkeersbesluiten zij wil nemen of welke bestemmingsplannen worden gemaakt of gewijzigd.

  • Gemeente Epe plaatst sinds 1 juli 2021 alle publicaties, zoals berichten over bouwplannen, vergunningen of nieuwe verordeningen op overheid.nl en niet meer op deze website.  
  • Wilt u op de hoogte blijven en snel en overzichtelijk alle ontwikkelingen in uw buurt volgen of de officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente inzien? Meld u dan aan voor de e-mailservice van overheid.nl. Ga hiervoor naar overheid.nl > Berichten over uw Buurt > Blijf op de hoogte
    Let op: de app 'Over uw buurt' werkt momenteel niet goed. Hierdoor komen in de app niet alle berichten goed door.
  • Meer weten over een bekendmaking (publicatie)? Kijk dan ook op overheid.nl > Beleid & Regelgeving > Bekendmakingen
  • Gaat het om een besluit en bent u het niet eens met het besluit? In de tekst van de bekendmaking (publicatie) staat of het mogelijk is om een inspraakreactie, zienswijze, bezwaarschrift of beroepschrift in te dienen. En zo ja, tijdens welke periode dit kan.
  • In de Gemeentewijzer van Rondom de Sprengen (of op www.epe.nl/gemeentewijzer) vindt u achterin de krant een verkort overzicht van de publicaties (bekendmakingen) van de gemeente Epe. Bij de bekendmakingen staat een dossiernummer. Dit is het nummer, waarmee de bekendmaking geregistreerd staat op overheid.nl. Met dit nummer kunt u alle verdere informatie over de bekendmaking lezen. 
  • Kaplijsten / te kappen bomen gemeente Epe: kaart met bomen van de gemeente waarvoor de gemeente een kapvergunning (omgevingsvergunning voor de activiteit kappen) heeft aangevraagd.
Archief

Pagina opties