Hoofdingang gemeentehuis wordt vernieuwd

We gaan het bordes (hoofdingang) van het gemeentehuis vernieuwen. Het is sterk verouderd en ook de op- en afrit voor mindervaliden voldoet niet meer aan de huidige normen. We voorzien het bordes van een nieuwe toplaag. Het wordt toegankelijker gemaakt voor mindervaliden en het bordes krijgt een goede geluidsinstallatie en (gekleurde) verlichting. Daarnaast komt er meer groen: een echt visitekaartje! De werkzaamheden worden uitgevoerd door lokale ondernemers.

Werkzaamheden van 26 februari tot en met 25 april

De werkzaamheden starten op maandag 26 februari. We streven ernaar om de werkzaamheden 25 april af te ronden, voor de Lintjesregen en Koningsdag. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar ontkomen er niet aan om de hoofdingang tijdelijk te sluiten van 26 februari tot en met 1 maart én van 18 maart tot en met 5 april. U kunt dan gebruik maken van onze zij-ingang aan de zijde van de Albert Heijn. 

Toegang voor mindervaliden tijdens de werkzaamheden

Omdat de op- en afrit voor mindervaliden helemaal vernieuwd wordt, kunnen mindervaliden geen gebruik maken van de hoofdingang. Mindervaliden kunnen daarom de hele periode van 26 februari tot en met 25 april gebruik maken van de zij-ingang aan de zijde van de Albert Heijn.  

Uiteraard geven we alles duidelijk aan met borden en ontvangen we u graag in ons gemeentehuis.