Binnenkort ontvangt u Berichten over uw Buurt in uw inbox

Iedere inwoner uit de gemeente Epe van 25 jaar en ouder - waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid - ontvangt in de week van 10 juni een welkomstmail van overheid.nl over ‘Berichten over uw Buurt’.

Over Berichten over uw Buurt

Veel besluiten die de overheid neemt hebben direct invloed op uw dorp of buurt: welke verbouwing willen uw buren aan hun huis laten uitvoeren? Mag die boom in uw straat gekapt worden? Gemeente Epe en andere overheidsorganisaties zijn verplicht dit (digitaal) bekend te maken aan haar inwoners. Deze bekendmakingen noemen we ‘Berichten over uw Buurt’.  

‘Berichten over uw Buurt’ bestaat al enige tijd op Overheid.nl als e-mailservice om u op de hoogte te houden van deze bekendmakingen. Tot nu toe moest u zelf actie ondernemen om u voor deze service aan te melden. Nieuw is dat overheid.nl u vanaf nu automatisch op de hoogte houdt via het e-mailadres dat bekend is bij MijnOverheid.

Met de e-mailservice ‘Over uw buurt’ wil de overheid u beter informeren over zaken die spelen in uw eigen buurt. Ook wordt het hiermee duidelijk hoe u inspraak kunt krijgen of bezwaar kunt indienen. 

Welkomstmail

Iedere inwoner uit de gemeente Epe van 25 jaar en ouder - waarvan het e-mailadres bekend is bij MijnOverheid - ontvangt in de week van 10 juni een welkomstmail van overheid.nl over ‘Berichten over uw Buurt’. Hierin staat alle informatie die u nodig hebt over de e-mailservice van ‘Berichten over uw Buurt’ in de nieuwe vorm. Via MijnOverheid kunt u instellen hoe vaak u de e-mail wil ontvangen en hoe groot het gebied is waar de bekendmakingen over gaan. Wilt u geen e-mails ontvangen? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden. 

Links

U ontvangt in de week van 10 juni de e-mail van Overheid.nl. Dat is geen spambericht. Helaas zijn op internet ook criminelen actief. Via links in nagemaakte e-mails proberen zij u te lokken naar valse websites (phishing). Controleer daarom altijd eerst de verzender (noreply@overheid.nl) voordat u op een link in een e-mail bericht klikt. 

Meer informatie

Op de website van Overheid.nl vindt u meer informatie over de e-mailservice van ‘Berichten over uw Buurt’. Er is ook een pagina met Veelgestelde vragen samengesteld. U kunt daarnaast de video bekijken met een korte uitleg over ‘Berichten over uw Buurt’.