Aanslagbiljet gemeentebelasting

In de maand februari ontvangt u het aanslagbiljet gemeentebelasting. Afhankelijk van uw gegevens ontvangt u het aanslagbiljet digitaal via MijnOverheid of per post.

De planning ziet er als volgt uit:

  • Hebt u een account op MijnOverheid? Dan ontvangt u vanaf maandag 12 februari het aanslagbiljet in uw berichtenbox.
  • Hebt u geen account op MijnOverheid? Dan ontvangt u vanaf donderdag 15 februari het aanslagbiljet via de post. 

Wilt u uw aanslagbiljet volgend jaar digitaal ontvangen? Dit kunt u snel en eenvoudig regelen via MijnOverheid. Lees hier hoe u dat kunt doen.

Berekening van de WOZ-waarde

Bent u benieuwd hoe de WOZ-waarde van uw woning berekend wordt? Bekijk de video voor meer uitleg. 

Twijfelt u over de juistheid van uw aanslagbiljet of de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Tribuut via onderstaande contactgegevens. Zij kunnen ook een belafspraak inplannen met een ervaren taxateur om uw berekende WOZ-waarde door te nemen.

Let op: u heeft tot vijf weken na de dagtekening van uw aanslagbiljet om een belafspraak te maken. De datum van de dagtekening vindt u aan de rechterzijde van het aanslagbiljet.

Kwijtschelding 

Hebt u een bijstandsuitkering of een ander minimuminkomen? Mogelijk komt u in aanmerking voor kwijtschelding. Dit hangt af van uw persoonlijke situatie en financiële omstandigheden. Twijfelt u over uw situatie? Neem contact op met Tribuut.

Contactgegevens Tribuut

Tribuut is van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30-17.00 uur en op vrijdag van 08.30-12.30 uur via 055 580 22 22. U kunt uw vraag ook mailen naar info@tribuut.nl