Aanmelden met uw telefoon bij een afspraak

Maakt u vanaf 15 juli 2024 een afspraak bij de gemeente via mijnafspraakmaken.nl, dan hoeft u zich bij binnenkomst voor de afspraak niet meer aan te melden bij de receptie.

Daarnaast kunt u bij het online maken van een afspraak meteen voor het product dat u aanvraagt betalen. Als de afspraak niet doorgaat, ontvangt u het bedrag automatisch terug.

Met deze service maken we het u nog makkelijker. Het is handig en snel. U kunt zich ook nog steeds bij de receptie aanmelden als u dat fijner vindt.

Hoe het werkt

Zodra u een afspraak maakt bij de gemeente, ontvangt u een e-mail. Hierin staat een link die u naar een online omgeving brengt. U vindt er bijvoorbeeld informatie   over de route, locatie en parkeren   . Vlak voor het tijdstip van uw afspraak verschijnt er in deze digitale omgeving een button waarmee u zichzelf vervolgens aanmeldt. U hoeft zich dan niet meer te melden bij de receptie. Op uw telefoon ziet u wanneer u aan de beurt bent.

Afspraak maken

Maak alleen in noodzakelijke gevallen een fysieke afspraak in het gemeentehuis.   Veel zaken zijn direct via de website van de gemeente Epe te regelen.